Nieuws

Conferenties seizoen 2021-2022

De zevende en laatste schoolbrede identiteitsconferentie voor medewerkers komt eraan en we nodigen je van harte uit om je daarvoor op te geven via onderstaand aanmeldingsformulier. De bijeenkomst vindt plaats in Het Brandpunt in Doorn, op donderdag 23 september, van 9.00 – 15.00 uur. Het is de bedoeling dat alle Guidolocaties op deze conferentie goed vertegenwoordigd zijn, omdat de conferenties worden gehouden om van elkaar te leren en samen verder te komen op het gebied van identiteit, pedagogiek en onderwijs.

Wat gaan we doen?
Op deze conferentie nemen we het nieuwe schoolplan uitgangspunt. Het schoolplan bouwt voort op ons identiteitsdocument en de pedagogische en de onderwijskundige visie, die onder andere via de voorgaande conferenties tot stand zijn gekomen. Het schoolplan biedt eenheid van Guido als school, en ruimte voor verschillende locaties. We bespreken hoe we ons onderwijs in het verlengde van dit schoolplan op onze eigen locatie vorm zouden willen geven. Daarbij krijgen we inspiratie en begeleiding van Mathilde Tempelman. Lees hier eventueel meer over haar.

En verder?
De opbrengt van de conferentie is niet alleen inspiratie voor je eigen onderwijs, maar biedt ook handvatten voor de ontwikkeling van onderwijs op je eigen locatie. Terugkoppeling vindt plaats naar de drie LMT’s die allen aan een locatieplan werken.

Programma van 23 september
09.00 uur: Opening
09.30 uur: Toelichting op het schoolplan
10.00 uur: Programma van Mathilde Tempelman
11.15 uur: In locatiegroepen uiteen
12.15 uur: Afronding en lunch
13.30 uur: Uitwisseling en dialoog
14.30 uur: Afronding en afsluiting
15.00 uur: Vertrek naar huis

Heb je dieetwensen voor de lunch? Geef die dan tegelijk met je inschrijving door.

Aanmelden conferentie seizoen 2021-2022

Deel deze activiteit via: